DE UGYE NEM
FOGOK UNATKOZNI?

DE UGYE NEM FOGOK UNATKOZNI?

Íme néhány kedvcsináló
a programkínálatból

Party Boat

powered by Helly Hansen

Fogunk egy 3 emeletes, 350 férőhelyes tengerjáró katamaránt, felszereljük komoly hangcuccokkal, teletöltjük az összes hordót korlátlanul fogyasztható sörrel és sangriával, és emellé olyan partykiegészítőket készítünk nektek, hogy az agyatokat eldobjátok.
Ugye ebből TE sem maradsz ki?

Sunset Picnic & BBQ

powered by Paulus

Egy pohár fröccs, ínyenc ételek – mindez a homokos tengerparton, a naplementében. Ezek annak a tökéletes estének festői részletei, melynek során lehetőséged lesz megismerni a Molnár borház kellemesre hűtött borait illetve belekóstolhatsz a bolgár gasztronómia frissen készített finomságaiba. 

Kocsmatúra

powered by DUREX

Az Action Aquapark és a No Signal immár 4. alkalommal szervezi meg Sunny Beach egyetlen hivatalos Aqua Partiját! Nyitástól zárásig szól a zene és megy a buli a No Signal Poolnál! A vicces vízi vetélkedők, az egész napos csúszkálás és a pool party mellett a nap fénypontja idén is a Bikini Twerk lesz!

Beöltözős Buli

Jelmez nélkül No Signalra érkezni TILOS! Vedd komolyan, hiszen amelett, hogy a tábor egyik legnagyobb bulija, egyben védjegyünk is. Várjuk a legélethűbb jelmez ötleteket, a legbevállalósabb maskarákat, hogy a több száz „földönkívüli” együtt forgassa fel Sunny Beachet!

Aqua Park & Aqua Party

powered by VIWA

Az Action Aquapark és a No Signal immár 5. alkalommal szervezi meg Sunny Beach egyetlen hivatalos Aqua Partiját! Nyitástól zárásig szól a zene és megy a buli a No Signal Poolnál! A vicces vízi vetélkedők, az egész napos csúszkálás és a pool party mellett a nap fénypontja idén is a Bikini Twerk lesz!

Firka Party

Az utolsó este mindenképp felejthetetlen lesz, hiszen a buli végére a pólód garantáltan tele lesz mindennel és mindenkivel, amivel és akivel az egy hétben találkoztál!
Ragadj meg egy tollat és firkálj össze mindenkit, akit csak látsz. Hogy mivel?
Név, telefonszám, szobaszám.. itt már csak a Te képzeleted szabhat határokat…

ISMERJÉTEK MEG
HANGULATFELELŐSEINKET!

Loving Arms

AJKAY

Tomwall

LYNCS

További fellépők hamarosan...

KELL MÉG
TÖBB INDOK?

Az utazás szervezője a Festival Travel International Kft.
Eng. szám: U-001407 – 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Az információk tájékoztató jellegűek

KELL MÉG
TÖBB INDOK?

Az utazás szervezője a Festival Travel International Kft.
Eng. szám: U-001407 – 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Az információk tájékoztató jellegűek