HOVÁ UTAZUNK
ÉS HOL “ALSZUNK”?

HOVÁ UTAZUNK ÉS HOL “ALSZUNK”?

csak 2 szó:
SUNNY BEACH

A “Bolgár Ibiza”, magyarul Napospart, de neked csak Sunny Beach!

 8 km hosszú aranyhomokos, dűnékkel tarkított partszakasza, mely egy hosszú patkó formájú öbölben terül el a Fekete-tenger partján, mindössze 30 percre a  burgaszi reptértől. A város hangulatában a görög Kavost, a spanyol Ljoret de Mart, vagy az olasz Rimini idézi. Bulgária ezen partszakasza számos pezsgő szórakozási lehetőséggel kecsegtet vendégei számára. Éjszaka a tengerparti bárok és diszkók sora, épp olyan végeláthatatlan hosszú, mint a homokos part.

Nemhiába, a legfelkapottabb üdülőváros, ahová Európából fiatalok százezrei járnak évente nyaralni és bulizni.

Déli része gyakorlatilag egybeépült az ókori Mesembria helyén álló Nessebar műemlékvárossal. Az óvárost az UNESCO 1983-ban felvette a Világörökségek listájára, ezért egy jó fagyizással egybekötve érdemes megcsodálni. Nessebar nem utolsó sorban hatalmas csajozóhely, tele panorámás seefood éttermmel, így párocskáknak kifejezetten ajánljuk. Feelinges környezet kombinálva meghökkentően alacsony árakkal, ami tovább növeli a komfortérzetünket
a No Signal Beachen.

Medencés szállások,
ahol még aludni(?) is lehet

Happy

A Happy Aparthotel & Spa 24 órás recepcióval, szabadtéri medencével, a közös helyiségekben WiFi-vel, valamint ingyenes parkolási lehetőséggel várja a No Signal Beach utasait. A légkondicionált szállások teljesen felszerelt konyhasarokkal, kábel-TV-vel, valamint saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

Tenger

600 méter

Partyszállás

300 méter

Légkondi

Konyha

Recepció

Erkély

Kassandra

A strandtól, és az üdülőhely központjától 8 perces sétára lévő Kassandra Apartment Complex medencével és medencebárral várja vendégeit, utóbbi késői nyitvatartással. A légkondicionált szállások teljesen felszerelt konyhasarokkal, kábel-TV-vel, az apartmanokban kanapéval berendezett nappalisarokkal, valamint saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

Tenger

400 méter

Partyszállás

50 méter

Légkondi

Konyha

Recepció

Erkély

Riviera

A Riviera a party-szállásunk, mivel itt tartjuk medencés bulijainkat és az esti buli előtti warm upjainkat. Ezen a szállásukon limitáltan, maimum. 200 fő részére All Inclusive ellátás is igénylehető, ami a 10:00-22:00 közötti időszakban korlátlan italfogyasztást és 3* éttermi szolgáltatást biztosít.

ALL Inclusive ellátás

Tenger

350 méter

Partyszállás

Légkondi

Konyha

Recepció

Erkély

KELL MÉG
TÖBB INDOK?

Az utazás szervezője a Festival Travel International Kft.
Eng. szám: U-001407 – 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Az információk tájékoztató jellegűek

KELL MÉG
TÖBB INDOK?

Az utazás szervezője a Festival Travel International Kft.
Eng. szám: U-001407 – 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Az információk tájékoztató jellegűek