MI MÁR TUDJUK A VÁLASZT

GYAKRAN
ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. MIKOR ÉS HOL LESZ A TÁBOR?

A No Signal Beach 2022 július 29. (péntek) - augusztus 3. (szerda) között kerül megszervezésre, Bulgáriában, Sunny Beachen (Naposparton).

Programjaink az érkezés napján, 07.29. délután 14:00-tól kezdődnek, az utolsó buli pedig 08.02. éjszakáján lesz.

 

FIGYELEM!! A fenti időszak a tényleges kint tartózkodás időpontja, az utazási időt még ehhez hozzá kell számolni. Az általunk szervezett buszos út egy nappal korábban, 07.28-án a kora esti órákban indul, majd 08.04-én, a kora hajnali órákban érkezik vissza Budapestre.

2. HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

Jelentkezni kizárólag online tudsz, ehhez személyes adataidat kell megadnod:

 • név,
 • születési dátum,
 • póló méret,
 • lakcím,
 • elérhetőségeid.

A megadott adataidat a törvényben előírt GDPR szabályozás keretein belül kezeljük.

Minden esetben a csapatvezető foglal az egész szobára, a további csapattagokat ő regisztrálja. Ha valaki külön/utólag regisztrálna egy már meglévő csapathoz, akkor a csapatnév megadásával tudnak csatlakozni a saját adataikat megadásával és az általuk választott szolgáltatások kiválasztásával. Ebben az esetben minden tag abba a típusú csomagba fog kerülni, amit a csapatvezető kiválasztott.

A jelentkezést követően 48 órán belül visszaigazoljuk a foglalásod. 
A jelentkezéstől számított 10 napon belül előleget kell fizetni, ami a mindenkori – az adott pillanatban mindig a teljes – részvételi díj 40%-a.

3. Mi AZ A SZOBAFŐNÖKÖS ÉS EGYÉNI JELENTKEZÉS?

A jelentkezés során 2 típusba soroljuk a foglalásokat:

1. Szobafőnök foglalás: Te leszel a szobád adminisztratív ügyeinek felelőse:)
Ebben az esetben csapatoddal lefoglaltok egy apartmant:
– annyi fővel, ahány ágy van;
– ha nem töltitek meg az apartmant, úgynevezett “üres ágyat” kell fizetnetek;
– ha pedig nem akartok üreságyat fizetni, akkor összeteszünk Titeket másokkal.
Te lefoglalod a szobát, a többieknek pedig az e-mail címük megadásával küldesz meghívót, hogy csatlakozzanak a csapathoz!

2. Egyéni foglalás: Te leszel az egyszemélyes csapatod adminisztratív ügyeinek felelőse:)
Ebben az esetben lefoglasz egy ágyat és vállalod, hogy olyan apartmanban helyezünk el, ahol van szabadon hely.
Az 1 apartmanba kerülők érkezési sorrendben foglalhatják el az ágyakat, az apartmanon belüli szoba és ágy elfoglalására a Festival Travelnek nincs ráhatása. Az osztott apartmanok lakóit indulás előtt pár nappal e-mailben összekötjük egymással!

4. Ki csatlakozhat az egyetemi csomagokhoz?

Egyetemi csomagjainkhoz azon egyetemek hallgatói csatlakozhatnak, akik aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek egy adott intézményben. Az egyetemi csomag kiválasztására a jelentkezés elején van lehetőségetek.


Hallgatói jogviszony ellenőrzése:
– buszos utasoknál a buszinduláskor
– egyéni utasoknál a beköltözéskor

Amennyiben a hallgatói jogviszony nem kerül igazolásra, az utazást szervező cég az utast felár megfizetése kötelezheti, ellenkező esetben a buszra szállást és/vagy a szoba átadását a Web Vacation utazási iroda megtagadhatja.


5. Tudok csatlakozni már meglévő csapathoz?

Igen! Ahhoz, hogy egy már meglévő csapathoz egy vagy több fővel csatlakozzatok, nincs más dolgotok, mint a megfelelő csomag kiválasztása után megadni a „Meglévő csapathoz csatlakozom” menüpontnál az ismerőseitek által használt csapatnevet!

Ezt követően a csapatvezető számára 48 órán belül küldeni fogunk egy új szerződést, amely tartalmazza a frissen regisztrált tagokat is!

6. Hogyan lehet módosítani a foglalásom részleteit?

Amennyiben már visszaigazolt foglalásodon szeretnél módosítani (utazás módja, biztosításkötés, felszerelés bérlés, etc.), azt a jelentkezések kezelése menüpont alatt megadott határidőig te magad is meg tudod tenni.

Bármilyen jellegű adatmódosítás, szolgáltatás módosítás ára a jelentkezést követően 10 €/módosítási alkalom. Egyébiránt a foglalásod helyzetét a “jelentkezések kezelése” menüpont alatt tudod nyomon követni.

Az utazást lemondani minden esetben e-mailben (info@festivaltravel.hu) vagy személyesen tudod. A lemondásra vonatkozó feltételeket az ÁSZF-ben találod.

7. UTAZHAT-E 18 ÉVEN ALULI A TÁBORBA?

18 éven aluli személy részvételéhez az alábbi dokumentum kitöltése és visszaküldése szükséges:
szülői beleegyező nyilatkozat + 18 éven felüli személy felelősségvállalási nyilatkozata

Amennyiben a 18 éven alulival bármelyik szülője együtt utazik, úgy neki a fenti dokumentumok kitöltése és visszaküldése nem szükséges. Ennek tényét kérjük külön jelezd irodánk felé.

8. HOGYAN TUDOK FIZETNI?

A befizetést 3 módon tudod megtenni:
– kártyás befizetéssel a weboldalon keresztül
– készpénzben az irodánkban (forint és euró is!)
– bankkártyával az irodánkban
Forint alapú irodai befizetésnél OTP valuta eladási árfolyamon történik a váltás.
A foglalásod az előleg befizetése után válik véglegessé!
A hátralék fizetés határideje: 2021. június 23.

ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS MENETE:
1.) belépés az oldalra az általad megadott email címmel és jelszóval
2.) a jelentkezések kezelése menüpont alatt minden csapattag tudja a saját részét rendezni
Az online fizetés € alapú, 100 %-ban megbízható, az OTP simple pay rendszerén keresztül történik. Bármilyen típusú bankkártyával lehet így fizetni, ez esetben a váltás a saját bankod által meghatározott árfolyamon történik!

9. HOGYAN TUDOK SZÁMLÁT KÉRNI?

2009. évi áfatörvény szerint az utas (azaz megrendelő) az a személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi. A jogszabály szerint a számla az utas nevére állítható ki, kizárólag az utazáson résztvevő személy tüntethető fel megrendelőként.

Rendszerünkből minden befizetéshez kapcsolódóan számlát állítunk ki, amelyet az összeg beérkezése után (általában 48-72 óra) a megrendelő e-mail címére küldünk el. A számla minden esetben a megrendelő nevére kerül kiállításra, nem a befizetőjére.
2010. évi áfatörvény kötelezi az utazási irodákat arra, hogy nyilatkoztassa utasait, hogy az utazást milyen minőségben veszik igénybe. Amennyiben az utas a számlát nem a saját nevére, hanem pl. cégnévre kéri, végfelhasználói nyilatkozatot kell kitöltenie a cégjegyzésre jogosult személynek és mellékelnie kell egy cégkivonatot is. Ha a cég még tovább értékesíti a szolgáltatást (tehát nem végfelhasználó), akkor a szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani, melyet a megrendelő a részvételi díjon felül köteles megfizetni. A felszámított áfa az áfa-visszaigénylés szabályai szerint visszaigényelhető. 

Amennyiben a fentieket elfogadod, a jelentkezést követően kérjük jelezd emailben, hogy melyik cégre szeretnél számlát kérni. Utólag már nem lehet módosítani a számla igénylési folyamaton. Számlát csak a teljes foglalás összegéről áll módunkban kiállítani, és csak a csapatvezető tudja igényelni.

10. MIT ÉS MEDDIG KELL FIZETNEM?

A jelentkezéstől számított 10 napon belül előleget kell fizetni, ami a mindenkori – az adott pillanatban mindig a teljes – részvételi díj 40%-a.

A hátralékot – a teljes részvételi díjat – külön felszólítás nélkül legkésőbb 35 nappal az indulást megelőzően kell az Utasnak befizetnie. /2021.06.23. /

Fizess be mindent időben, hogy ne ess el a már megszerzett kedvezményektől! Az előleg valamint a teljes részvételi díj időben történő befizetésének elmaradása esetén a korábban kapott kedvezmények érvényüket vesztik.

Amennyiben az első felszólítástól számított 8 napon belül az utas a fizetési kötelezettségének nem tesz eleget, úgy FT a szerződéstől elállhat és bánatpénz kerül felszámításra az ÁSZF III/3. pont szerint.

Amennyiben az utazási szerződés az utazás megkezdésétől számított 35 napon belül kerül megkötésre, úgy a teljes részvételi díj a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül esedékes.

11. A HELYSZÍNEN IS KELL VALAMIT FIZETNI?

A táborba történő érkezéskor - vagy előtte a buszon -, de még a beköltözés előtt az alábbi tételeket kell készpénzben megfizetned:

 • idegenforgalmi-, és/vagy regisztrációs adót, mely a No Signal Beach tábor 5 éjszakás tartózkodása esetén korosztálytól függetlenül 10€/fő,
 • esetleges hátralékaidat szerződés szerint.
 • Apartman kaució, melyet a szállás átadása után a tábor végén visszakaptok - 30€/fő

A fakultatív programok, és programcsomagok a helyszíni No Signal Info Ponton, a jelentkezéssel egyidőben fizetendő.

12. MILYEN PROGRAMOKON VEHETEK RÉSZT A TÁBORBAN?

Legyen szó ellátásos (pl.: all inclusive), vagy ellátás nélküli utazásról, minden No Signal utazási csomag alapból magában foglalja részvételi jogodat a tábor nappali-, és éjszakai programjaira és bulijaira egyaránt. Ezek alól kizárólag a fakultatív programok a kivételek, melyekre külön kell jelentkezned, és a helyszínen megfizetni a részvételi díjat, készpénzben (€).

Egy táborunkban összesen 20-25 program közül is tudsz válogatni. A programok száma és fajtája táboronként eltérő lehet, a programok változásának jogát a szervezők az utazás teljes ideje alatt fenntartják.

A tábor végleges programját az indulás előtt 30 nappal publikáljuk, a programokról egyesével a weboldal erre vonatkozó menüében tájékozódhatsz előre. Ezen felül indulásakor programfüzetet kapsz tőlünk.

 

A programok egy részére limitált létszámban tudnak vendégeink részt venni, ezért azokra előregisztrálni szükséges. Javasoljuk ezt tedd meg minél előbb! Előregisztrációra a helyszínen, az Infó Ponton lesz lehetőséged.

13. HOL ÉS MIKOR TUDOK JELENTKEZNI A FAKULTATÍV PROGRAMOKRA?

Fakultatív programokra a helyszínen az Info Ponton tudsz jelentkezni. A jelentkezéskor ott, készpénzben, EURO-ban kell kifizetned a programszolgáltatások díját. Fizetés után a választott programnak, vagy programcsomagnak megfelelő fajtájú karszalagot kapsz, mely feljogosít a megvásárolt programokon való részvételre.

 

A kedvezményes fakultatív programcsomagok megvásárlására az első 24 órában van lehetőséged, a megérkezéstől kezdődően, egészen másnapján 14:00-ig. Ettől eltérő időpontban a programok már csak kizárólag teljes áron, és külön-külön vásárolhatod meg.

 

A fakultatív programok-, és programcsomagok árait a végleges tábori program kihirdetésével együtt kommunikáljuk utasaink felé, az indulás előtt 30 nappal. A programok leírásai egyesével, a weboldal erre vonatkozó menüében elérhetőek.

14. MEKKORA POGGYÁSZT VIHETEK A BUSZRA?

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt, mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl az alábbi, csomagokra vonatkozó korlátozásokat!
A buszokra csak azon személyek pakolhatják fel a holmijukat, akik az adott buszon utaznak.

Megengedett poggyászok:
– 1 bőrönd (43x 27 x 61 cm, amely maximum 18 kg lehet)
– 1 kézipoggyász (hátizsák, amely maximum 5 kg lehet)

A fentieknél nagyobb, nehezebb méretű bőrönd szállításáért felárat kell fizetni. Ezen csomagok szállítása külön teherautóval fog történni.
A felár összege: 30 €.


Fentiektől eltérő esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja.

15. MI AZ AZ INFÓ LEVÉL ÉS MIKOR ÉRKEZIK?

Az indulás előtt 10-14 nappal kollégáink részletes infólevelet küldenek, amelyben tájékoztatnak a tábor összes információjáról, mint például:

– indulás,

– szállások,

– beosztások,

– programok,

– biztosítási kötvényszámok,

– stb.

16. SZÜKSÉGEM VAN-E VOUCHERRE? (És mi az egyáltalán?)

A No Signal utazásokon 2019 január 1. óta nincs szükség voucher bemutatására a beköltözésnél. Elég az utazáshoz amúgy is szükséges,  - érvényes és fényképes - igazolványodat bemutatnod, hogy megkapd hotel-, vagy apartmanod szobakulcsát.

 

(Voucher = a turizmusban előszeretettel használt részvételi jegy, mely a már megfizetett szolgáltatások érvényesítésére használatos.)

17. MI AZ A PRIORITY CHECK-IN?

A fesztiválon közel 500 fő érkeztetése és beköltöztetése zajlik le pár óra leforgása alatt. Ilyenkor sajnos megnövekedett várakozási idővel kell számolni, és nem árt az sem, ha türelmesek vagyunk.
Soron kívüli check-in szolgáltatásunk saját kísérőt jelent, aki már érkezéskor a parkolóban fog várni Titeket a szoba kulcsotokkal. Nem lesz más dolgotok, mint érkezés előtt ~ 30 perccel felhívni a kapott telefonszámot, és mire megérkeztek, az apartmanotok már csak Rátok fog várni.

A helyszínen kötelezően fizetendőket szintén nála fogjátok tudni rendezni, így megspóroljátok a következő sorban állásokat:

– szoba kulcs átvétel és kaució fizetés
– IFA befizetés
– karszalag átvétel

Regisztráció során tudjátok kiválasztani a szolgáltatások közül, 30 € az apartmannak.

18. MILYEN FELÜGYELETI SZERVHEZ FORDULHATOK PROBLÉMA ESETÉN?

A fogyasztóvédelmi szabályok megsértése esetén a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak, miután a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31-én megszűnt.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Felügyeleti szerv: MKEH helyett BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározás-felügyeleti Osztály Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39., postacím: 1534 Budapest BKKP, Pf: 919

KELL MÉG
TÖBB INDOK?

Az utazás szervezője a Festival Travel International Kft.
Eng. szám: U-001407 – 1095 Budapest, Soroksári út 48.
Az információk tájékoztató jellegűek

KELL MÉG
TÖBB INDOK?

Az utazás szervezője a Festival Travel International Kft.
Eng. szám: U-001407 – 1095 
Budapest, Soroksári út 48.
Az információk tájékoztató jellegűek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

A weboldalunk fejlesztése érdekében nyomon követjük az anonimizált felhasználói adatokat.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

A Facebook segítségével nyomon követjük a kapcsolatokat a közösségi médiával.
 • m_pixel_ratio
 • presence
 • sb
 • wd
 • xs
 • fr
 • tr
 • c_user
 • datr

Összes tiltása
Összes engedélyezése